30 Ekim 2012 Salı

Estetica Ekim-Kasım 2012 Sayısı


Türkiye’nin ilk uluslararası saç modası yayını Estetica Türkiye, Ekim-Kasım 2012 sayısında yine farklı konular ve zengin içerikle okuyucularının karşısında.
Modadan saçlara, saç profesyonellerinden ürünlere ve etkinliklere uzanan geniş bir içeriği detaylarıyla Estetica Ekim-Kasım 2012 sayısında bulacaksınız.
Estetica Türkiye Ekim- Kasım 2012 sayısında başlıklar:

Yerinde Duramayan Ayakkabılar:  
Ultra-özel. Kobi Levi’nin ayakkabılarının herkese uygun olmadığı kesin.

Küçük Takılar:  
Parmağa takılan ufacık dünyalar...

Inoa ile Sonbahar/Kış 2012-2013 Koleksiyonu: 
Büyüleyici Bakır, Masum Sarışın ve Çarpıcı Menekşe... Siz seçin...


Tyler Colton Türkiye’deydi: 
Ünlülerin kuaförü Tyler Colton Eczacıbaşı-Schwarzkopf salonları için özel bir eğitim gerçekleştirdi.


Ürünler: 
Onları Nazikçe Şımartın! Sonbahar…  Yumuşak bereket mevsimi… Müşterilerinizin yaz boyunca güneş, deniz ve şekillendirici ürünlerle yıpranan saçlarına, ışıltısını geri kazandırma zamanının geldiğini hatırlatan bakım sezonu

Le Mindu kimdir? 
Lady Gaga’nın kişisel saç tasarımcısı olan ve kendi yarattığı L’Oréal Professionnel ürünüyle iftihar eden 25 yaşındaki yaramaz çocukla konuştuk.

Paul Mitchell:  
Farklı tecrübelerin ardından Paul Mitchell emin ellerde.Sistem Kozmetik'te Sinan Aydın ve Sinan Kara.

Bir güzellik dünyası:  
Intercoiffure Dünya Kongresi, beş kıtadan binden fazla ünlü kuaförü bir araya getiren unutulmaz bir etkinlikle Roma’yı fethetti.

Cosmoprof’ta Yeni Başlangıç!
 Estetica okuyucuları için Cosmoprof, Sogecos ve BolognaFiere’in yeni başkanı Duccio Campagnoli ile çok özel bir söyleşi…

Kopaş Kozmetik’te Yenilikler: 
Bünyesinde farklı ürün ve markaları barındıran Kopaş’taki değişiklikler ve ürünler hakkında Pazarlama Direktörü Akşın Baklacıoğlu Güngör’den bilgi aldık.

Korkulu Rüyalar: 
Amerikalı en ünlü saç tasarımcılarından biri olan Charlie Price, yaratıcı bir hayalperest. Estetica’ya özel olarak yaratılan bu özel koleksiyonla, tasarımcının düşlerini keşfe çıkın.

İşletmecilik Kampı:  
L’Oréal Profesyonel Ürünler Yönetim Danışmanlığı tarafından düzenlenen kampa gittik.


Rengin Sihirli Yolculuğu: 
İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde “Işığın Rehberliğinde Rengin Sihirli Yolculuğu” adını taşıyan Illumina Color’ın ihtişamlı lansmanına 2000’i aşkın salon profesyoneli tanıklık etti.




Trend Vision 2012: 
Wella Professional tarafından düzenlenen Trend Vision Ödülleri birincilerini buldu. İstanbul’dan Ufuk Çatıkkaş Genç Kategorisi’nde, İzmir’den Volkan Ekmek ise Renk Kategorisi’nde Türkiye’yi Madrid’te  temsil ediyor.




Saç Makyajı Dönemi: 
L’Oréal Professionnel’den salonlarda saç makyajı servisi büyük ilgi görüyor.


Hairist 2013 için heyecan başladı:  
Üçüncü buluşma için hazırlıklar başladı. Heyecan bir öncekinden daha iyisi için. “Aşk”la yeniden… HAIRiST 2013 Yılın Kuaförü Yarışması 31 Mart 2013 Pazar günü, HAIRiST Yılın Saç Tasarım Etkinliği ise 1 Nisan 2013 pazartesi günü gerçekleşecek.

Estetica okuyucuları için Matsuzaki özel indirim kuponu ve Ventoso Fön Makineleri Özel Kampanyası bu sayının diğer süprizleri...

Hiç yorum yok: