21 Haziran 2012 Perşembe

Essential Looks Trend Show İstanbul'da Gerçekleşti.


SCHWARZKOPF PROFESSIONAL YILIN SAÇ TRENDLERİNİ TANITTI VE İSTANBUL DÜNYACA ÜNLÜ KUAFÖRLERİ AĞIRLADI… 
Kuaförlük sektörünün önemli markası Schwarzkopf Professional, her yıl tüm dünyayı etkisi altına alan ve birbirinden ünlü saç tasarımcıları tarafından yaratılan yeni saç trendlerini tanıttığı Essential Looks Trend Show’u ilk kez İstanbul’da gerçekleştirdi. 
27 Mayıs 2012 Pazar günü Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Essential Looks Trend Show’a Hollywood yıldızlarının saç tasarımcıları ve Türkiye’nin en ünlü kuaförlerinin de bulunduğu 1.500’e yakın kişi izleyici olarak katıldı. Eczacıbaşı-Schwarzkopf Genel Müdürü Viki Motro’nun açılış konuşmasıyla başlayan ve ilgiyle izlenen Trend Show’dan hemen sonra gerçekleşen After Party ise geceye renk kattı. 
 Türk kuaförlük sektöründen pek çok önemli ismin bir araya geldiği etkinlik gerek organizasyon düzeni gerekse de ihtişamıyla göz kamaştırıcıydı. Estetica olarak özel tasarlanan bir çalışmayla yer aldığımız ve Schwarzkopf bünyesindeki farklı ürün ve hizmetlerin özenle sergilendiği fuaye alanı bu etkinliğin heyecanını taşıyan ve ülkemizin pek çok farklı bölgesinden gelen kuaförlerle doluydu.
 Etkinliğe ilişkin detaylı haber Estetica Turkey Dergisi  Haziran-Temmuz 2012 sayısında yer almaktadır.
www.esteticaturkey.com

Hiç yorum yok: